Karidesleri iyice çeşme suyunda ezmeden yıkayalım temizleyelim. Orta boy 4- 5 diş sarımsakları ince ince et tahtasında doğrayalım. Tereyağını yanmaz yapışmaz teflon tavada eritelim. İnce ince doğradığımız sarımsakları tereyağında soteliyelim. Suyunu iyicene süzdüğümüz jumbo karidesleri tuz, karabiber, pul biber, toz biberi ekleyip 5- 6 dakika kavurun. Eğer karidesleriniz ufak boy (Çim çim ise) 3- 4 dakika kavurmanız yeterlidir. Fazla kavurursanız kurutursunuz. Sonrasında bir tutam maydanozu ince ince kıyıp sotelediğiniz karidese ilave edip 15 saniye çeviriniz.
Pişme işlemi tamamlandığında isteğe bağlı olarak roka ya da maydanozla süsleyiniz.
Afiyet olsun.